Megújult tartalommal folytatódott infoTanárium foglalkozássorozatunk

Az új tanévben szeptember 20-án pénteken tartottuk az első, formájában változatlan, tartalmában viszont több új rovattal megújult infoTanárium foglalkozásunkat. 

A korábbi „Hogyan tanítsuk?” rovataink közül folytattuk a 12. évfolyamos Programozást, és mellette több, reményeink szerint sokatok számára hasznos és érdekes előadássorozatot indítottunk.

Útjára indítottuk „Készüljünk az Irodai informatikus OKJ vizsgára” című rovatunkat, melyben az Irodai szoftverek haladó használata és a Linux alapok tantárgyak várható vizsgafeladataihoz nyújtunk segítséget.

Hálózati vonalon a „Hogyan működik a….?” rovatunkban Markovich László minden alkalommal egy olyan rövid és érdekes témakört mutat majd be, ami nem vagy nem ilyen mélységben szerepel a CCNA R&S 5.0 tananyagban.

Az elmúlt hónapokban nagyon komoly munka folyt az új, 2020 szeptemberétől bevezetésre kerülő „Szakképzés 4.0” szakmai kerettanterv kidolgozásában. A „Szakképzés 4.0 – várható változások 2020 szeptembertől” előadásainkban szeretnénk hónapról hónapra a legfrissebb információkkal jelentkezni arról, hol tart a fejlesztés, mit is tartalmaz pontosan az új informatikai kerettanterv.

Álandó rovatainkon felül a mostani alkalommal Markovich László segített a frissített netacad.com felület változásainak megismerésében, bemutatkozott a nyár elején útjára indított ITMP Klub, és végül, de nem utolsó sorban Reményi Zoltántól kaptunk útmutatást az Informatikai rendszerüzemeltető OKJ vizsga Programozás és adatbázis-kezelés vizsgafeladataival kapcsolatban.

A részletes program és a felvételek megtalálhatók infoTanárium sorozatunk oldalán.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »