6. BME-Pannon NetSkills Challenge

A 6. BME-Pannon NetSkills Challenge országos hálózati informatikai tanulmányi verseny döntőjének idén a BME adott otthont 2019. november 29-én.

Az előző évekhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára.

Idén a versenyzők a BME-ről, a Pannon Egyetemről, az Óbudai Egyetemről és a Szécshenyi István Egyetemről érkeztek.

Az on-line webes előszelekciót követően a 6 legjobb versenyző a második, eszközös fordulóban mérhette össze tudását, amelyre a BME VIK Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék Cisco laborjában került sor. A döntőben a versenyzőknek egy szerveren elrejtett azonosítót kellett megtalálniuk, amelyhez több lépésben vezetett az út, és ezen lépések során egy valós és virtuális eszközökből álló hálózaton kellett konfigurációs és hibaelhárítási feladatokat megoldaniuk.

A verseny döntősei között a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények és különdíjak kerültek kiosztásra! A verseny végeredménye:

1. hely: Dobos Ádám Zoltán (BME)
2. hely: Ládi Gergő (BME)
3. hely: Papp Ádám (Széchenyi István Egyetem)
 

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A verseny támogatói: Cisco Systems Magyarország Kft., GetCon Hungary Kft., NETVisor Zrt., HTTP Alapítvány, PONTIS Alapítvány, Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület

További információk és fotók: https://bpns.hit.bme.hu

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »