infoTanárium foglalkozás - 2021. április 29.

Április 29-én ismét az új platformon jelentkezett az infoTanárium.

A foglalkozáson részletesen bemutattuk a szoftverfejlesztő és -tesztelő technikus szakma teszteléssel foglalkozó témaköreit. Beköszönt az infoTanáriumba a világ egyik legnagyobb befektetési bankja, a Morgan Stanley is . Valószínűleg kevesen tudják, hogy a cég informatikai fejlesztéseinek egy jelentős része Budapesten zajlik, így a nemzetközi cég az egyik legnagyobb hazai IT munkaadónak számít. A Morgan Stanley számára éppen ezért nagyon fontos az informatikus utánpótlást biztosító oktatás. A foglalkozáson kiderült, hogy miként veszik ki ebből ők a részüket.

Az áprilisi infoTanárium részletes szakmai programja:

  • 14:30 - 14:35 Köszöntő, technikai információk
  • 14:30 - 14:45 Az informatika oktatás és az infoTanár Mentor Program friss hírei, aktuálitásai - Vándor Eszter, Sisák Zoltán (HTTP Alapítvány)
  • 14:45 - 15:00 Fontos információk a NetAcad világából - Markovich László (HTTP Alapítvány)
  • 15:00 - 15:30 Mit tehet egy vezető befektetési bank az informatikus utánpótlásért? - Nagy László, Boros Réka, Gurabi Gina (Morgan Stanley)
  • 15:30 - 16:00 A szoftverfejlesztő és tesztelő szakma teszteléssel foglalkozó tantárgyai és témakörei - Kökény Tamás (Green Fox Academy) Sisák Zoltán (HTTP Alapítvány)

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »