Informatikai Szakképzési Konferencia és ASC Akadémia Nap

A HTTP Alapítvány 2013. január 26-án a Larus rendezvényközpontban rendezte meg Informatikai Szakképzési Konferenciával egybekötött első ASC Akadémiai Napját, melyen több mint 150 oktató, intézményvezető és informatikai szakember vett részt.

 
A konferenciát György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatójának köszöntője nyitotta, majd az átalakulóban lévő szakképzés aktuális kérdéseire kaphattak választ a résztvevők többek között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium illetékeseitől. Kiderült az is, hogy hol tart a szakmai kerettantervek fejlesztése, és hogy milyen módon illeszthetők be a Cisco Hálózati Akadémia tananyagai a szeptemberben debütáló új képzési környezetbe.
 
Szó esett az ipari szereplők oktatáshoz fűződő kapcsolatáról és az informatikai munkaerőpiac helyzetéről. Az érdekes technológiai előadások után az ASC akadémiai workshop zárta az eseményt, ahol jó néhány aktuális kérdést vitattak meg a jelenlévő oktatók és vezetők. 
 
A rendezvény részletes programja, illetve az ott elhangzott előadások a konferencia honlapján mindenki számára elérhetőek.
 
A konferenciával párhuzamosan, ugyanazon a helyszínen zajlott a WordSkills2013 magyarországi válogató verseny döntője.
 

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »