Oktatói továbbképzés a HTTP Alapítvány szervezésében

Kinek szól a továbbképzés?

Mennyibe kerül a továbbképzés?

Akkreditált-e a továbbképzés?

Hogyan épül fel a továbbképzés?

Miyen témákat tárgyalnak az egyes modulok?

Milyen formában zajlik a képzés?

Hogyan lehet részt venni a képzésen?


Kinek szól a továbbképzés?

A továbbképzés célközönsége a magyarországi Cisco Akadémiák oktatói.

Mennyibe kerül a továbbképzés?

A képzést a HTTP Alapítvány az akadémiákkal kötött támogatási, illetve oktatási megállapodás keretében biztosítja, így az  oktatóknak nem kell részvételi díjat fizetniük.

Akkreditált-e a továbbképzés?

Igen, a képzés felnőttképzési  (FAT)  programakkreditációval rendelkezik.

Hogyan épül fel a továbbképzés?

A teljes képzés összesen négy, egyenként 30 órás modulból áll. A 2012/13-as tanévben az első két modul, a 2013/2014-es tanévben pedig a harmadik-negyedik modul kerül sorra, havonta egy-egy foglalkozással. A következő tanévben újraindul a modulok feldolgozása, így aki 2013-ban kapcsolódik be, szintén el tudja végezni mindegyik modult..

Miyen témákat tárgyalnak az egyes modulok?

A modulokhoz azokat a témákat és szakmai területeket választották ki a HTTP Alapítvány munkatársai, amelyekkel az akadémiai képzések  során is találkozhatnak az oktatók. 

A továbbképzés moduljai és időszakai:

  • Forgalomirányítási és nagytávolságú hálózatok (2012. szeptember- 2013. január)
  • Kapcsolás helyi hálózatokban és nagyvállalati környezetben (2013. február - június)
  • Hálózati hibaelhárítás (2013. szeptember - 2014. január)
  • A hálózati informatika oktatásmódszertana (2014. február - 2014. június)

A fenti szorosabban vett szakmai területek újdonságain és friss technológiáin kívül minden alkalommal szóba kerülnek az akadémiai program aktualitásai is.

2014. szeptemberétől az egész képzési sorozat, megújuló tartalommal, ismét elindul.

Milyen formában zajlik a képzés?

Minden képzési napon korlátozott férőhellyel, de biztosítjuk a helyszíni részvételt. A képzések helyszíne hónapról-hónapra változik, budapesti és vidéki helyszínek egyaránt lesznek, így remélhetőleg mindenki talál majd olyan alkalmat, amikor a lakóhelyéhez közel lebonyolított képzésen személyesen is részt tud venni. A fentieken túl minden képzési nap munkájába be lehet majd kapcsolódni távolról is Webex közvetítés keretében is. Azok számára, akik elfoglaltságuk miatt elmulasztanák valamelyik alkalmat, a közvetítés felvételének utólagos megtekintését is biztosítja az Alapítvány.

Hogyan lehet részt venni a képzésen?

Mivel akkreditált felnőttképzési programról van szó, így az Alapítvány csak azok számára tud az egyes modulok végén igazolást, a teljes képzés lezárásakor pedig tanúsítványt kiállítani, akik hivatalosan is jelentkeznek a képzésre, folyamatosan részt vesznek azon, és a felnőttképzési dokumentáció elkészítésében  is együttműködnek. Akik szeretnének tanúsítványt, azok az alábbi linken tudnak jelentkezni:

http://itc.netacad.hu/fattovabbkepzes

Nem kell a fenti részletes jelentkezési lapot kitölteni azoknak, akik nem akarnak a hivatalos FAT akkreditált képzésen részt venni, ugyanakkor fontosnak tartják tudásuk fejlesztését.

Ahhoz, hogy a helyszíni részvétellel és a webex közvetítésével kapcsolatos információkat el tudjuk juttatni, mind a "hivatalos", mind a "nem hivatalos" résztvevőknek regisztrálniuk kell az aktuális képzési napra. Ez a regisztráció roppant egyszerű, csupán nevet, e-mail címet, és az akadémia nevét kell megadni, valamint ki kell választani, hogy személyesen vagy Webexen keresztül szeretne bekapcsolódni a résztvevő.

 

 

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »