Várjuk a jelentkezéseket! - Elindultak a WorldSkills 2024 Lyon nemzeti válogatóversenyei és a Skills Junior 2023 versenyek

Skills IT konzorcium - együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint szakmai partnereivel – 2023. február és április között rendezi a WorldSkills Lyon 2024 verseny nemzeti válogatóját az informatikai rendszerüzemeltető, a webfejlesztő, valamint a szoftverfejlesztő kategóriában.

A válogatóversenyekkel párhuzamosan zajlanak a Skills Junior 2023 versenyei is informatikai rendszerüzemeltető és webfejlesztő szakmákban.

infoTanárium foglalkozás - 2022. december 15.

Az ünnepek előtt rendkívüli iNFOTANÁRIUM adással jelentkeztünk. A 2022. december 15-i foglalkozás a WorldSkills és a webfejlesztés jegyében zajlott. Bevezettünk titeket a kulisszák mögé, és izgalmas gyakorlati bemutatókkal kísérve osztottuk meg veletek, hogy milyen kihívásokkal teli feladatokat kell megoldani ahhoz, hogy valaki felállhasson ebben a kategóriában a szakmai világbajnokság dobogójára.

 

BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge 2022

A BME, a Pannon Egyetem és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület közös szervezésében 9. alkalommal meghirdetett BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge országos hálózati informatikai tanulmányi verseny döntőjének idén a BME adott otthont 2022. november 25-én. 
Az előző évekhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára.

infoTanárium foglalkozás - 2022. november 17.

November 17-én, csütörtökön tartottuk soron következő infoTanárium foglalkozásunkat, melyen Sisák Zoltán beszélgetett a Dél-Koreában hatalmas sikert elért WorldSkills versenyzőkkel és felkészítőikkelbemutattuk az ITMP Klub kiemelt támogatóját, az Alizt, szó volt a Python Akadémiáról, valamint a Hálózatok I. és a Hálózat programozása és IoT tantárgyak oktatásáról is. 

Fantasztikus siker a Dél-Korában megrendezett WorldSkills versenyen!

2022. október 13. és 16. között rendezték meg a koreai Goyangban a WorldSkills Competition 2022 Special Edition versenyt az informatikai szakmákban. A három Skills IT-s magyar versenyző minden várakozást felülmúló teljesítménnyel három éremmel tért haza Dél-Koreából.

A legfényesebb érem Sisák Botond nevéhez fűződik, aki kiváló versenyzéssel szoftverfejlesztő kategóriában ezüstérmet nyert!

infoTanárium foglalkozás - 2022. október 13

OKtóber 13-án, a tanév első foglalkozásán aktuális híreinken túl szó volt a szakképzésben dolgozók Oktatói Továbbképzési Rendszeréről és az abban elérhető akkreditált képzésekről, az ágazati alapképzéshez az e-Krétában megjelent tananyagokról és a Python oktatási lehetőségeiről mind a szakképzésben, mind a digitális kultúra tantárgy keretein belül. Markovich Lászlótól kaptunk segítséget a Hálózatok I. tantárgy 11. évfolyamon történő oktatásához, valamint folytattuk a korábban elindított sorozatunkat a hálózatok programozása és IoT témakörében.

Oldalak

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »