infoTanárium - online szakmai foglalkozássorozat infotanároknak

A soron következő foglalkozás:

Időpont:

2017. november 24., péntek, 14:30-tól

Helyszín:

HTTP Alapítvány oktatóterme
1123, Budapest, Csörsz u. 45.
A foglalkozási nap tervezett programja

A legutóbbi foglalkozás:

Időpont:

2017. október 27., péntek, 14:30-tól 17:00-ig

Helyszín:

HTTP Alapítvány oktatóterme
1123, Budapest, Csörsz u. 45.
Értékelés:
A foglalkozás előadásai és felvételei


Szeptember 29-én ismét útjára indlt a havonta megrendezésre kerülő ASC workshop és továbbképzési sorozatunkat, melynek a bővülő tartalmaknak is köszönhetően az idei tanévtől kezdve az infoTanárium – online szakmai foglalkozássorozat infotanároknak nevet adjuk. Az egyes alkalmak során továbbra is szeretnénk hasznos segítséget nyújtani azoknak, akik a Cisco Hálózati Akadémia keretein belül elérhető CCNA tananyagok segítségével oktatják a Hálózatok I. (Hálózati ismeretek I.) tantárgyat a szakképzés valamelyik évfolyamán, valamint mindazoknak, akik az informatikai szakképzésben oktatnak. 

Az idei évtől kezdve foglalkozásainkon évfolyamokra lebontva szeretnénk segítséget nyújtani a Hálózatok I. tantárgy oktatásához, így ebben a témában minden alkalommal 3 szakmai (10-11-12. évfolyamhoz kapcsolódó) blokkot hallhattok majd. Az egyes blokkokban a tanmenetjavaslatainknak megfelelően heti bontásban fogunk rövid elméleti és kicsit bővebb gyakorlati segítséget nyújtani. Az egyes témákhoz lesznek már elhangzott, „konzerv” anyagok, de sok esetben hallhattok majd megújult tartalmakat is. 

Ezzel együtt 2017. szeptember 29-én ismét elindítjuk a "Bevezetés a hálózatok világába - továbbképzés" sorozatunkat elsősorban azon Cisco Akadémiai oktatók számára, aki az idei évben kezdik oktatni a 10. évfolyamon a Hálózatok I. tantárgyat, a CCNA R&S 1. szemeszterének anyagával. Az oktatás ebben az esetben az infoTanárium foglalkozássorozatunk „Hogyan tanítsuk? – Hálózatok I. 10. évfolyam” rovatunk keretében zajlik. 

 
További információ az info@http-alapitvany.hu címen vagy az (1) 225-4702-es telefonszámon kérhető.