ASC Workshop és online oktatói továbbképzés

A soron következő képzés:

Időpont:

2016. október 21., péntek, 14:30-16:45

Helyszín: HTTP Alapítvány oktatóterme
1123, Budapest, Csörsz u. 45.
A képzési nap tervezett programja

A legutóbbi képzés:

Időpont:

2016. szeptember 30., péntek, 14:30-16:45

Helyszín: HTTP Alapítvány oktatóterme
1123, Budapest, Csörsz u. 45.
A képzési nap előadásai és felvételei
A képzési nap értékelése

 

Idén szeptembertől folytatjuk az ASC Workshop és továbbképzési sorozatunkat, melynek keretein belül két képzés zajlik majd párhuzamosan. Mindkét továbbképzés a korábbiakhoz hasonlóan pedagógus továbbképzési (PAT) akkreditációval rendelkezik.

A februárban indult "Forgalomirányítási és kapcsolási alapok - továbbképzés" (a továbbiakban PAT 2. képzés), melynek középpontjában szeptembertől a 12. évfolyam Hálózati ismeretek I. tantárgy oktatása és a CCNA R&S második szemeszterének tananyaga, továbbá az érettségire való felkészülés áll.

Ezzel párhuzamosan szeptember 30-án indítjuk a "Bevezetés a hálózatok világába - továbbképzés" (a továbbiakban PAT 1. képzés) sorozatunkat, melynek keretein belül, a  10. évfolyam Hálózati ismeretek I. tantárgy oktatására és a CCNA R&S első szemeszterének tananyagára helyezzük a hangsúlyt. 

A másfél éven keresztül, távoktatási formában zajló továbbképzéseken valódi segítséget szeretnénk nyújtani a Hálózati ismeretek I. tantárgy és a CCNA R&S Bevezetés a hálózatok világába, valamint a Forgalomirányítási és kapcsolási alapok című kurzusok oktatásához. Az ütemezésben igazodunk a 10-12. évfolyamra vonatkozó, korábban kiküldött tanmenetjavaslatainkhoz. Minden képzési alkalommal a soron következő hónap anyagával kapcsolatban kapnak közvetlen hasznosítható ismereteket és tanácsokat a résztvevők.

 
További információ az info@http-alapitvany.hu címen vagy az (1) 225-4600-ás telefonszámon kérhető.